



**EMPOWERING EDUCATIONAL LEADERS** 

DATE

12th JULY 2025

**EVENT THEME** 

**REDESIGNING LEARNING:** PATHWAYS, POTENTIAL AND POSSIBILITY

www.mumbaisahodaya.com

sahodayammrommr@gmail.com

TIMINGS	DURATION	ACTIVITY
08:00 AM - 08:50 AM	50 MINUTES	REGISTRATION, NETWORKING & STALL VISIT
08:50 AM - 09:00 AM	10 MINUTES	WELCOME: LEADERSHIP EXCELLENCE CONCLAVE 2025
09:00 AM - 09:20 AM	20 MINUTES	HUMAN-CENTERED LEADERSHIP: CREATINGEMOTIONALLY SAFE & INCLUSIVE LEARNING SPACES BY SARITA JADAV - PROGRAMME OFFICER UNESCO
09:20 AM - 09:40 AM	20 MINUTES	STEM FOR TOMORROW: MOVING BEYOND ROTE TO RELEVANT, ANALYTICAL LEARNING BY DR ANUP KUMAR, PROF (MATHEMATICS), NCERT
09:40 AM - 09:55 AM	15 MINUTES	REIMAGINING CLASSROOMS: DIGITAL.INTERACTIVE. PERSONALIZED.
10:00 AM - 10:10 AM	10 MINUTES	WELCOME & LIGHTING OF THE LAMP
10:10 AM - 10:20 AM	10 MINUTES	WELCOME ADDRESS & INTRODUCTION TO THE CONCLAVE BY MR. RAJEEV GARG - PRESIDENT, MUMBAI SAHODAYA
10:20 AM - 10:40 AM	20 MINUTES	KEYNOTE ADDRESS BY MR. HIMANSHU GUPTA, I.A.S - HON'BLE SECRETARY, CBSE ON REDESIGNING LEARNING: PATHWAYS, POTENTIALS AND POSSIBILITIES

TIMINGS	DURATION	ACTIVITY
10:45 AM - 11:05 AM	20 MINUTES	SESSION 1 - FROM SUBJECTS TO SUCCESS: ENABLING CAREER THINKING IN THE SCHOOL YEARS BY DR. PRAGYA SINGH - DIRECTOR (ACADEMICS), CBSE
11:10 AM - 11:15 PM	5 MINUTES	FELICITATION OF REGIONAL LEADERSHIP & LIFETIME ACHIEVEMENT CEREMONY
11:15 AM - 11:25 PM	10 MINUTES	REDEFINING SUCCESS: HOW SCHOOLS ARE CULTIVATING REAL-WORLD SKILLS LAUNCH
11:25 AM - 11:40 PM	15 MINUTES	SKILL LAB: TRANSFORMING CBSE SCHOOLS INTO CENTERS OF PRACTICAL LEARNING
11:40 AM - 11:55 PM	15 MINUTES	REDESIGN THE LEARNING PROCESS: HOW MATHS IS LEARNED, MASTERED, AND A DIRECT PATHWAY TO 21ST CENTURY SKILLS
11:55 AM - 12:10 PM	15 MINUTES	TEA BREAK & NETWORKING
12:10 PM - 12:40 PM	30 MINUTES	PANEL DISCUSSION TOPIC: FROM SCORES TO SKILLS: CBSE'S PATH TO FUTURE-READY LEARNERS MODERATOR: DR. JAYSHREE VENKATRAMAN, PRINCIPAL - SNBP INTERNATIONAL SCHOOL, RAHATANI PANELISTS: MR. G B PATIL, SENIOR PRINCIPAL - PODDAR INTERNATIONAL SCHOOL, SANGLI DR. RITA SONAVAT, PROF & FORMER HEAD (DEPT OF HUMAN DEVELOPMENT) - SNDT DR. RASHMIREKHA SAHA, SECRETARY - MUMBAI SAHODAYA SCHOOLS COMPLEX
12:40 PM - 12:55 PM	15 MINUTES	FROM MARKS TO MASTERY: USING ASSESSMENTS TO DRIVE REAL LEARNING
12:55 PM - 01:15 PM	20 MINUTES	HUMAN-CENTERED LEADERSHIP: CREATING EMOTIONALLY SAFE & INCLUSIVE LEARNING SPACES
01:15 PM - 02:00 PM	45 MINUTES	LUNCH
02:00 PM - 02:05 PM	05 MINUTES	ENGAGEMENT ACTIVITY

TIMINGS	DURATION	ACTIVITY
02:05 PM - 02:25 PM	20 MINUTES	TRANSFORMING PEDAGOGY & LEADERSHIP THROUGH DESIGN THINKING BY MR. RADHAKRISHNAN PILLAI
02:25 PM - 02:45 PM	20 MINUTES	ROLE OF AI IN EDUCATION BY DR. BRIJESH KARIA
02:45 PM - 03:05 PM	20 MINUTES	CYBER SAFETY AWARENESS: A MANDATORY OR COSMETIC AFFAIR BY MR. RAVISH SHAH
03:05 PM - 03:20 PM	15 MINUTES	BEYOND BOOKS: FIELD TRIPS AS EXPERIENTIAL LEARNING
03:20 PM - 04:50 PM	90 MINUTES	AWARDS FELICITATION
04:50 PM - 04:55 PM	05 MINUTES	VOTE OF THANKS
04:55 PM - 05:15 PM	20 MINUTES	STALL VISIT, NETWORKING & DEPARTURE

